Nieuwe websites gelanceerd

DeGraaf Groep is al ruim 25 de specialist op het gebied van personeelsbemiddeling in de techniek. Hierbij staan expertise van onze consultants, hoge mate van persoonlijke betrokkenheid en slagkracht van de organisatie sinds dag één centraal. Maar hoe brengen we deze toegankelijkheid online? Dat is de vraag welke we onszelf enkele maanden geleden hebben gesteld. We gingen aan de slag, en maakte van de diverse websites laagdrempelige, eenvoudig te doorgronden websites.

Allereerst hebben we besloten het gedeelte voor werkgevers los te trekken van de overige websites. Op degraaf-groep.nl kunt u dan ook alles vinden wat te maken heeft met het oplossen van uw personeelsvraagstukken. En heeft u daarna nog vragen? Dan kunt u via degraaf-groep.nl eenvoudig en snel contact opnemen met ons.

Daarnaast zijn we aan de slag gegaan met de diverse andere websites. Naast DeGraaf Contracting bestaat DeGraaf Groep uit DeGraaf Staf & Kader, DeGraaf International, DetaNed, Willems B.V. en Willems GmbH. Voor al deze domeinen hebben we vanuit één raamwerk een website gecreëerd, waarbij ieder label zijn persoonlijke look ‘n feel heeft meegekregen.

Op de oude websites moest veel ‘geklikt’ worden om bij een specifiek onderdeel van de website terecht te komen. Op de nieuwe website werkt dit stukken beter. Zo hebben we ondermeer de menustructuur aangepast, de websites geoptimaliseerd voor gebruik op telefoon en tablet, en zijn alle teksten herzien.