Detaned met 12.5 jaar ervaring een ervaren bemiddelaar van zelfstandige vaklieden(ZZP) in de Bouw en Techniek. Wij hebben ruim 5000 vaklieden bemiddeld bij meer dan 400 verschillende opdrachtgevers door het hele land. Detaned Groep werkte zoals u weet al landelijk en door de recente overname van Detaned door de DeGraaf Groep, telt Detaned thans 8 vestigingen verspreid door het gehele land.

De wijze waarop de DeGraaf Groep al meer dan 25 jaar actief is past uitstekend binnen de visie en strategie van Detaned .Wij kunnen u als groep het gehele palet van flexibele arbeid aanbieden; detachering, uitzenden, werving en selectie, staf en kader en natuurlijk ZZP ers . We willen uw volwaardige partner in flexibele arbeid zijn en blijven.

Onze kennis op het gebied van werving en selectie en wet- en regelgeving is allesomvattend en uw organisatie wordt op alle gebieden dan ook volledig ontzorgt. Bovendien heeft de Graaf Groep alle benodigde certificaten(denk daarbij aan VCU, NEN en ABU) binnen hun bedrijven in huis zodat u op alle fronten gevrijwaard bent en blijft.

Onze projectbegeleiding denkt op alle fronten met u mee en gezamenlijk werken wij én onze ZZP-ers met uw eigen medewerkers naar een optimaal resultaat. Onze ZZP-ers zijn zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van de werkzaamheden, wat resulteert in vakbekwame, nauwkeurige en gemotiveerde vaklieden!

Kortom de ondernemingen hebben het beste van 2 werelden gecombineerd, als gezegd omdat wij uw volwaardige partner in flexibele arbeid willen zijn en blijven .